torsdag 16 juni 2011

...semester, student/examenskiva & Ofrivllig träningsvila...

...och det sista suger rejält kan jag lova!!! Opererats för ett mindre navelbråck, något som drabbar ca 2% vid vuxen ålder. I mitt fall lite självförvållat kanske några tycker, för lite underhudsfett i kombo med tung träning har orsakat detta..:(

Hade räknat med att dra igång deffen & tävlingsträning den här veckan med det där med träning är bara att glömma då vila den närmsta veckan är receptet om jag inte vill att det ska spricka upp inifrån...Gillar NOT!!

Bara att gilla läget och försöka hålla sig ifrån träning, lättare sagt än gjort...

Tur att det är lite trevligheter inplanerade de närmsta dagarna. Det värsta, när man inte kan träna, är att trevligheter = mat & dryck i oändliga och inte alltid så nyttiga mängder.
Åker idag till Vås för att därifrån tillsammans med mor, far & yngre syster åka fortsätta till Norrköping. Mina tre bröder med familj och "mellanstora" syster ska också dit. Japp du läste rätt har tre systra & tre bröder **kärlek**.
Äldsta systers dotter, Maria, har tagit sin tandläkarexamen och samma systers son, Fredrik, tar idag studenten. ¨Det är alltså Examen & Studentskiva i ett = jätte fest (^_^)
David, svågern, har också många syskon med familjer som kommer vara med och en å annan släkting & vän är också bjudna till tillställningen så det blir FEST!!

Familjefester är alltid trevliga, så gissa om det ska firas :)) Hoppas bara magen håller `)

Den sjuke har en önskan....stämmer så bra.  Var glad över att du är frisk & ta hand om varandra.

Hörs // S

p.s uppdaterar med bilder senare d.s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar